Image

96% HYDRA BOOSTER INDEX

Een 4-moleculaire hyaluronzuurmix voor onmiddellijke en langdurige hydratatie, bergkristal met essentiële minerale- en sporenelementen voor een gezonde glow, appelextract met cellbooster om de huid glad te maken en te beschermen en smeerwortel-stamcel-extract om de regeneratiecapaciteit van de huid te versterken.
DERMATOLOGISCH BEWEZEN RESULTATEN. GEHYDRATEERDE, MEER COMFORTABELE, FRISSE HUID. Gebruikersproef met 49 personen (19-65 jaar), geïnterviewd na toepassing van de 001 ULTIM’BOOST / HYDRATATION onder dermatologische omstandigheden gedurende een periode van 4 weken; gemiddelde (in %) van de individuele resultaten met betrekking tot de gehydrateerde, meer comfortabele en frisse huid.

Image

92 % PURITY BOOSTER INDEX

Lotusbloem-extract met een mild exfoliërende werking onthult een helderder teint, vingerlimoen-extract met een verhelderende en gladmakende werking verbetert de uitstraling en egaliseert de teint, wilde pistache-mastiek verfijnt de poriën en vermindert onvolkomenheden, voor een matte en zijdezachte finish.
DERMATOLOGISCH BEWEZEN RESULTATEN. GEZUIVERDE, HELDERE HUID, MET MINDER VETHEID PROBLEMEN. Gebruikersproef met 48 personen (18-62 jaar), geïnterviewd na toepassing van de 002 ULTIM’BOOST PURETÉ onder dermatologische omstandigheden gedurende een periode van 4 weken; gemiddelde (in %) van de individuele resultaten met betrekking tot een gezuiverde, heldere huid, met minder vetheid problemen.

Image

93% NUTRI BOOSTER INDEX

Argan-stamcel-extract en royal peptide stimuleren de cellulaire regeneratie, een hydrocomplex en olie uit duindoornpulp versterken de huid en beschermen tegen vrije radicalen.
DERMATOLOGISCH BEWEZEN RESULTATEN. GEVOEDE, MEER COMFORTABELE EN GEREGENEREERDE HUID. Gebruikersproef met 50 personen (35-65 jaar), geïnterviewd na toepassing van de 003 ULTIM’BOOST / RÉGÉNÉRATION onder dermatologische omstandigheden gedurende een periode van 4 weken; gemiddelde (in %) van de individuele resultaten met betrekking tot een gevoede, meer comfortabele en geregenereerde huid.

Image

72% ENERGY BOOSTER INDEX

24-karaats goud verbetert de glow, een energie-booster zorgt voor onmiddellijke hydratatie en vermindert tekenen van vermoeidheid, zoete gierst-extract verstevigt de huid en maakt rimpels glad.

DERMATOLOGISCH BEWEZEN RESULTATEN. STEVIGERE, JEUGDIGE HUID MET EEN GELIFT EFFECT. Gebruikersproef met 50 personen (24-64 jaar), geïnterviewd na toepassing van de 004 ULTIM’BOOST / ÉCLAT onder dermatologische omstandigheden gedurende een periode van 4 weken; gemiddelde (in %) van de individuele resultaten met betrekking tot de gerevitaliseerde en stralende huid.

Image

73% LIFTING BOOSTER INDEX

Diamant-complex lift en verstevigt de huid, Zwitsers ijswijn-extract maakt de huid steviger en vermindert fijne lijntjes en rimpels, dankzij zijn anti-aging eigenschappen.
DERMATOLOGISCH BEWEZEN RESULTATEN. STEVIGERE, JEUGDIGE HUID MET EEN GELIFT EFFECT. Gebruikersproef met 50 personen (35-64 jaar), geïnterviewd na toepassing van de 005 ULTIM’BOOST / TENSEUR onder dermatologische omstandigheden gedurende een periode van 4 weken; gemiddelde (in %) van de individuele resultaten met betrekking tot een stevigere, jeugdige huid met een gelift effect.

Image

79% UNIFORMITY BOOSTER INDEX

Parel-extract voedt en kalmeert de huid en maakt haar glad, witte-pioenen erwt-extract zorgen voor een gelijkmatige teint, een tuinkers- en sojaliposomencomplex vermindert donkere vlekken en voorkomt de vorming van nieuwe.
DERMATOLOGISCH BEWEZEN RESULTATEN. EGALE TEINT, VERFIJNDE EN GLADDE HUID. Gebruikersproef met 50 personen (50-81 jaar), geïnterviewd na toepassing van de 006 ULTIM’BOOST / UNIFORMITÉ onder dermatologische omstandigheden gedurende een periode van 4 weken; gemiddelde (in %) van de individuele resultaten met betrekking tot een egale teint, verfijnde en gladde huid.