Welkom bij Beautysalon Caroline Spaas

Ik ben Caroline Spaas en ben sinds 2000 schoonheidsspecialiste. Naast mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste heb ik ook een specialisatie op het gebied van dermatologie. Het is onvermijdelijk dat uw huid ouder wordt, maar samen met u probeer ik uw huid zo lang mogelijk mooi en in optimale conditie te houden. Kwaliteit en vakkundigheid staan bij Beautysalon Caroline voorop. In mijn ruim opgezette salon kan ik u in alle rust behandelen.
Bij een eerste bezoek wil ik u graag informeren wat ik voor u kan betekenen. Ik maak een analyse van uw huid en overleg samen met u de meest geschikte behandelmethode. Met de therapieën van Maria Galland of Juvena levert dit optimale resultaten op. Voor thuis krijgt u adviezen en tips mee, zodat u zo lang mogelijk profijt heeft van de behandeling. Alleen het best is goed genoeg voor uw huid!

Een huidanalyse en advies zijn altijd gratis!

Ik werk ook met Micro-Dermabrasie, een effectieve behandelmethode voor huiden met specifieke huidproblemen zoals: acne, littekens, pigmentvlekken, rimpeltjes en verlies van vitaliteit. Daarnaast werk ik ook met de Dermashaper, deze werkt met hele hoge geluidstrillingen. Deze trillingen geven in de huid een micromassage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit, aan verjonging en het herstel. De dermashaper is aan te bevelen bij het behandelen van littekens, couperose en het vervagen van fijne lijntjes en rimpels.

In mijn salon bent u ook van harte welkom, als u uw wenkbrauwen wilt epileren, verven van wimpers en wenkbrauwen of het ontharen van gezicht en/of benen, door middel van een harsbehandeling!

Wilt u weten wat ik voor uw huid kan doen?

Bel voor een vrijblijvende afspraak: 0182 - 39 34 01