Behoud de schoonheid van uw huid!
De grote verscheidenheid aan behandelingen en producten van MARIA GALLAND en JUVENA maken een individuele gezichtsverzorging mogelijk – voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd.

Soin Mille Lumière*

Een exclusieve behandeling voor een huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt! Deze behandeling draagt bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid op het hoogste niveau met een zicht-en voelbaar anti-aging effect!

€ 127,50

Soin Masque Modelant*

Het masker waarmee Maria Galland beroemd is geworden! Het masker wordt warm en dat zorgt ervoor dat alle werkstoffen die onder het masker aangebracht worden op een natuurlijke manier worden opgenomen door de huid.

Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor elke huidtypen: vocht herstellend, effectieve anti-aging verzorging en een behandeling voor een onzuivere huid.

€ 100,-

Soin Activ’ Age*

Deze gezichtsbehandeling is uiterst geschikt voor een huid die behoefte heeft aan extra versteviging. Geniet van een stimulerende en ontspannende massage, het comfortabele gevoel van een volle, goed gevoede huid door deze opvullende gezichtsverzorging.

€ 100,50

Soin Lift Expert*

Is een verstevigende gezichtsbehandeling die uitermate geschikt is voor een huidtype die meer gelift wilt worden en rimpeltjes minder diep worden! Met als afsluiting een 2 fase masker. 

€ 100,50

Soin Hydra Global Thallasso*

Is een algenmasker die de huid verstevigt, repareert de gestreste huid, stimuleert de stofwisseling en zorgt voor een lang aanhoudende vochttoevoer! Is geschikt voor elk huidtypen.

€ 90,-

Soin Masque Modelant Yeux

Intensieve liftende oogverzorging. Hersteld directe verslapping. Bestrijdt rimpels en wallen! 

€ 41,-

i.c.m. met een andere behandeling €36,-

Soin lumin Eclat*

Direct meer energie voor een vermoeide huid, de massage  helpt de eerste symptomen van veroudering te verminderen en zorgt voor een jeugdige glow.

€ 95,-

* Op de bovenstaande Maria Galland behandelingen wordt u ontvangen met een openingsmassage, een reiniging massage, dieptereiniging, massage, intensieve huidverzorging masker, en afsluitende verzorging inclusief wenkbrauwen epileren en het harsen van uw bovenlip behoort tot de mogelijkheden.

Juvena traetment met 24 -karaats bladgoud

Holistische, exclusieve gezichtsbehandeling met het gebruik van 24 karaats bladgoud op de huid inclusief Golden Sparkle Mask  Lees meer…

€ 98,-

Micro-Dermabrasie

Is een nieuwe zeer effectieve behandelmethode voor huiden met rimpels, pigmentvlekken, acne en littekens.
Lees meer…

€ 95,-

Dermashaper

Is een behandelmethode op basis van hele hoge geluidstrillingen is geschikt als na behandeling van de Micro –Dermabrasie. Deze behandeling wordt aanbevolen voor kalmeren en herstellen van de huid: couperose, rimpels, wallen, littekens.
Lees meer…

€ 90,50

Behandeling a la Carte

Een gezicht behandeling voor elk huid type geschikt: vochtherstellend, anti stress, diepte reiniging! 

€ 75,-

Basis gezichtsbehandeling

Een frisse uitstraling in een korte tijd!  Geschikt voor elk huidtype! 

€ 63,50

U kunt bij mij ook terecht voor; epileren van de wenkbrauwen, verven van wimpers en wenkbrauwen, harsbehandeling voor gezicht en lichaam en make-up advies!

Bekijk hier de overige behandelingen >>