Behoud de schoonheid van uw huid!

De grote verscheidenheid aan behandelingen en producten van MARIA GALLAND maken een individuele gezichtsverzorging mogelijk – voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd.

 

Onze behandelingen:

 

Soin Mille Lumière

Een exclusieve behandeling voor een huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt! Deze behandeling draagt bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid op het hoogste niveau met een zicht-en voelbaar anti-aging effect!

 

Soin Masque Modelant

Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor elke huidtypen: vochtherstellend, effectieve anti-aging verzorging en een behandeling voor een onzuivere huid.

 

Soin Cocon

Deze gezichtsbehandeling is uiterts geschikt voor een huid die ontspanning en wellness wenst u huid krijgt een dosis nieuwe energie en spankracht. Is geschikt voor elk huidtypen.

 

Soin Lift Expert

Is een verstevigende gezichtsbehandeling die uitermate geschikt is voor een huidtype die meer gelift wilt worden en rimpeltjes minder diep worden!

 

Soin Thalasso

Is een algenmasker die de huid verstevigt, repareert de gestreste huid,stimuleert de stofwisseling en zorgt voor een lang aanhoudende vochttoevoer! Is geschikt voor elk huidtypen.

 

Soin Masque Modelant Yeux

Intensieve liftende oogverzorging. Hersteld directe verslapping. Bestrijdt rimpels en wallen!

 

Soin lumière de Jeunesse

Direct meer energie voor een vermoeide huid, helpt de eerste symptomen van veroudering te verminderen en zorgt voor een jeugdige glow.

Soin Dermatologique

Is uw huid uit evenwicht en overgevoelig en heeft u acne dan is dit een huidverzorgingsysteem die de huid weer in balans kan brengen.
Lees meer…

 

Micro-Dermabrasie

Is een nieuwe zeer effectieve behandelmethode voor huiden met rimpels, pigmentvlekken, acne en littekens.
Lees meer…

 

Dermashaper

Is een behandelmethode op basis van hele hoge geluidstrillingen is geschikt als na behandeling van de Micro –Dermabrasie. Deze behandeling wordt aanbevolen voor kalmeren en herstellen van de huid: couperose, rimpels, wallen, littekens.
Lees meer…

 

Behandeling a la Carte

Een gezicht behandeling voor elk huid type geschikt: vochtherstellend, anti stress, diepte reiniging!

 

Basis gezichtsbehandeling

Een frisse uitstraling in een korte tijd! Geschikt voor elk huidtype!

 

U kunt bij mij ook terecht voor; epileren van de wenkbrauwen, verven van wimpers en wenkbrauwen, harsbehandeling voor gezicht en lichaam en make-up advies!

NIEUW – ULTIM’ BOOST

ULTIM BOOST Maria Galland

De ultieme beautyoplossing voor de huid die een modern leven leidt.

Lees verder>>