LES ESSENCES

Met LES ESSENCES brengt Maria Galland haar legendarische SOIN MASQUE MODELANT op een nog hoger niveau en stelt ze met de volgende generatie van deze unieke behandelmethode nieuwe normen in de wereld van de schoonheidsverzorging: de Essences worden, afhankelijk van de behoeften van de huid op dat moment, als een mozaïek onder de huidverzorgingsproducten op de verschillende huidzones aangebracht. Zo intensiveren ze de werking en het zichtbare, directe effect. Om het effect van de behandeling te verlengen, stelt uw Maria Galland schoonheidsspecialiste in een persoonlijk coffret voor u uw eigen kuur samen voor de verzorging thuis.

Maak nu een afspraak voor uw SOIN MASQUE MODELANT behandeling in uw Maria Galland instituut. De Essences kunnen uiteraard toegepast worden in elke gezichtsbehandeling!

 

 

CAVIAR – Antirimpelverzorging

Luxe antirimpel verzorging

Kaviaar, een van de kostbaarste en meest succesvolle ingrediënten, maakt van deze uiterst werkzame essence een essentiële, luxe anti-aging verzorging. Dit geeft de huid alles wat ze nodig heeft en meteen ook een fluweelzacht gevoel.

 

 

 

 

Orchidee

 

ORCHIDÉE NOIRE – Regenerat

Ontspanning voor een huid die hersteld moet worden

De kostbare olie van de zwarte orchidee geeft de huid, in combinatie met de waardevolle olie van de macadamianoot, een korte wellness-vakantie en de kracht om weer snel te herstellen. Deze exotische schoonheid verwent de huid, maakt haar soepel en zacht en het huidreliëf glad.

 

 

 

 

 

MALACHITE – Kalmering

Harmonie voor de gevoelige huid
Malachiet is het antwoord bij de verzorging van de gevoelige huid met roodheden. Het extract van deze edelsteen brengt de geïrriteerde huid tot rust en direct weer in evenwicht. De lichte, aangename geltextuur geeft de huid onmiddellijk een weldadig gevoel.

 

 

 

 

 

TRUFFE BLANCHE – Hydratatie

Voor een frisse teint
De witte zomertruffel, een zeldzaam, uiterst kostbaar juweel, uit de bossen van Zuid-Frankrijk is het belangrijkste bestanddeel van deze vochtherstellende essence. De hydraterende eigenschappen van deze culinaire lekkernij geven de huid vocht, verfrissen haar en geven haar een stralend mooie teint.

 

 

 

 

Argent

 

ARGENT – Zuiverend

Voor een zuivere, matte teint
Een bijzondere creatie van hoogwaardig zilver ontdoet de huid van overvloedig vet, verfijnt de poriën en zorgt zo voor een prachtige, schone huid. Een speciaal complex van microzilver beschermt haar tegen irritaties en onzuiverheden, harmoniseert het huidbeeld en matteert.

 

 

 

 

 

OR – Revitaliserend

Energie voor een vermoeide huid
Goud, een symbool van eeuwige schoonheid en met een blijvende uitstraling geeft een vermoeide huid weer nieuwe energie. Het kostbaarste element van de Essence OR, het 24-karaats goud revitaliseert de huid, maakt haar glad en zorgt ervoor dat ze de mooiste accessoire wordt.

 

 

 

 

 

HYALURON – Oogverzorging die huid gladder maakt

Zijdezachte, lichte ooggel voor stralend mooie ogenblikken
Hyaluronzuur, het hoofdbestanddeel van deze essence, geeft de tere oogzone intensief vocht, maakt rimpeltjes gladder en vermindert wallen. Ze reguleert het ritme van de huid, voorziet de huid van belangrijke voedingsstoffen en laat haar weer stralen. De multifunctionele anti-aging essence voor de oogzone is zeer goed afgestemd op de gevoelige oogzone.

NIEUW – ULTIM’ BOOST

ULTIM BOOST Maria Galland

De ultieme beautyoplossing voor de huid die een modern leven leidt.

Lees verder>>

HUIDPROBLEMEN

HUIDPROBLEMEN

CADEAU TIP!

CADEAU TIP!

 
Geschenksets en cadeaubonnen zijn bij Beautysalon Caroline ook verkrijgbaar!
Lees meer...

OORKONDE

OORKONDE

Beauty Award 2016