<<TERUG

Dermashaper:

De instant facelift zonder operatie
Huidveroudering
Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering toe. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes die later veranderen in rimpels. Naarmate de huid slapper wordt, worden de rimpels en plooien steeds dieper en meer zichtbaar.

Natuurlijke huidverjonging
Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kunt u bij Beautysalon Caroline een bijzondere behandeling krijgen met het DermaShaper apparaat.
Door de behandeling met de DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon.

Het resultaat
Al na één behandeling met de DermaShaper heeft u een zichtbare huidverbetering. U ziet het en u voelt het. Uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit. Indien u de behandeling in kuurverband neemt, dan zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

Hoe werkt de DermaShaper
De DermaShaper werkt met hele hoge geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar zijn. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en het herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof. Met deze behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is. Zonder operatie en zonder pijn.

Wat kan nog meer behandeld worden
Naast huidverjonging worden behandelingen met de DermaShaper ook aanbevolen voor:
Afvoeren van vocht onder de ogen en vermindering van wallen
Kalmeren en herstellen van de couperose huid en de gevoelige huid
Kalmeren en herstellen van de beschadigde huid (bijvoorbeeld zonverbranding of na een operatie)
Behandelen van verklevingen en littekens

U kunt terecht bij Beautysalon Caroline voor een persoonlijk advies en wat de behandelingen voor u kunnen betekenen.

NIEUW – ULTIM’ BOOST

ULTIM BOOST Maria Galland

De ultieme beautyoplossing voor de huid die een modern leven leidt.

Lees verder>>

HUIDPROBLEMEN

HUIDPROBLEMEN

CADEAU TIP!

CADEAU TIP!

 
Geschenksets en cadeaubonnen zijn bij Beautysalon Caroline ook verkrijgbaar!
Lees meer...

OORKONDE

OORKONDE

Beauty Award 2016